Μικρών διαστάσεων RFID συσκευή ελέγχου πρόσβασης
και ωρομέτρησης προσωπικού

Έλεγχος Πρόσβασης και Ωρομέτρηση Προσωπικού

Οι αναγνώστες XPASS 2 χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο πρόσβασης και την ωρομέτρηση του προσωπικού. Προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα χρηστών στη μνήμη τους και δικλίδες ασφαλείας, συντάσσοντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού. Τα συστήματα XP2 διακρίνονται από τις αυτόματες λειτουργίες που διαθέτουν σε συνεργασία με την σχετική Web-Based εφαρμογή, προσφέροντας ολοκληρωμένη διαχείριση και έλεγχο με τις λιγότερές το δυνατό ρυθμίσεις.

Υψηλή τεχνολογία

Τα τερματικά XPASS 2 είναι ανθεκτικά ως προς την υγρασία και τη σκόνη και προσφέρονται και για εξωτερική τοποθέτηση (IP67/IK08). Κατασκευάζονται με πολλαπλό/υβριδικό αναγνώστη καρτών RFID/MIFARE/DESFire/FeliCa/Wiegand και BLE/NFC από κινητό με τη χρήση της σχετικής εφαρμογής κινητού. Περιλαμβάνουν μεγάλη μνήμη αποθήκευσης 200.000 χρηστών και 1.000.000 εγγραφών/κινήσεων, επεξεργαστή 1GHz, TCP/IP, Wiegand, RS485, Tamper, ρελε, κ.ά.

Ταυτοποίηση χρηστών

Προσφέρουν εναλλακτικούς τρόπους αναγνώρισης των χρηστών μέσω πολλών διαφορετικών τεχνολογιών κάρτας και μέσω κινητού BLE ή NFC, ή και κωδικό PIN για την έκδοση με το πληκτρολόγιο.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις

Οι αναγνώστες XPASS 2 επικοινωνούν με τον Η/Υ που φιλοξενεί το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης μέσω δικτύου TCP/IP ή με ρύθμιση DDNS για τις απομακρυσμένες εγκαταστάσεις. Περιλαμβάνει έξοδο πρωτόκολλου Wiegand και σειριακή RS485, ρελε COM/NO/NC για σύνδεση με εξοπλισμό ελέγχου πρόσβασης (ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, μπουτόν εξόδου, πίνακα πρόσβασης, κ.ά.) ή άλλα συστήματα και συσκευές.

Σχετικά προϊόντα:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Suprema Xpass2;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.