Η IDMTEC TECHNOLOGIES

Η εταιρΕία μας

Η IDMTEC TECHNOLOGIES είναι ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών και λύσεων για την ωρομέτρηση προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης σε κάθε μορφή επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών. Με την εξειδίκευσή μας στον κλάδο, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στην εκάστοτε ανάγκη και τις απαιτήσεις των πελατών και συνεργατών μας.

Στις σύγχρονες απαιτήσεις και τους γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης που απαιτούνται, οι δυνατές συνεργασίες, οι σχέσεις εμπιστοσύνης και η επώνυμη συνεργασία, είναι παράγοντες που επηρεάζουν στον μέγιστο βαθμό την λειτουργικότητα και απόδοση κάθε ιδιωτικού και δημόσιου οργανισμού. Η ποιότητα στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, η τεχνογνωσία και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας αλλά κυρίως η αμεσότητα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, είναι τα εργαλεία για δυνατές και διαχρονικές συνεργασίες που η IDMTEC TECHNOLOGIES προσφέρει.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, οι συνεργάτες μας και οι δυναμικές και στενές σχέσεις μας με τους προμηθευτές οίκους, καθιστούν την IDMTEC μία επιχείρηση δυναμική, με δυνατότητα εφαρμογής των τελευταίων εξελίξεων των τεχνολογικών της πεδίων, σε κάθε προϊόν και υπηρεσία που παρέχουμε, ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις ανάγκες του σήμερα επενδύοντας με αξιοπιστία για το αύριο.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας, ακολουθούμε συνεχή ανάπτυξη προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες, προϊόντα και εξοπλισμό με έμφαση στην λειτουργική και διαχειριστική αναβάθμιση της επιχείρησης ή του οργανισμού. Εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή χρήση των συστημάτων και τη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και εξελίσσουμε συνεχώς τις παρεχόμενες λύσεις υποστηρίζοντας τα έργα μας ταυτόχρονα με τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΗΣ IDMTEC TECHNOLOGIES

Στην IDMTEC θέτουμε ως κίνητρα και στόχο αξίες στις οποίες επενδύουμε για να εξελίσσουμε τις λύσεις μας, τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας στην ωρομέτρηση προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης.

IDMTEC Η εταιρεία μας

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ​

Στην IDMTEC κατανοούμε κάθε παράμετρο της λειτουργίας και κατασκευής των συστημάτων. Αναπτύσσουμε νέες παραμέτρους, αναβαθμίζουμε τα συστήματα με σκοπό την ικανοποίηση των συνεργατών μας και τη προσαρμογή των συστημάτων προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια, απόδοση και λειτουργικότητα του έργου στο σύνολο. Η τεχνογνωσία μας επιτρέπει την ανάπτυξη και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των λύσεων μας.

IDMTEC Η εταιρεία μας

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Ακούμε τις ανάγκες του σήμερα, αναπτύσσουμε και προσφέρουμε λύσεις για το αύριο. Η IDMTEC βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τη State-of-the-Art τεχνολογία του σήμερα. Η αξιοπιστία της IDMTEC δεν περιορίζεται στο τώρα. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν σκοπό την διαχρονική κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας, τη δυνατότητα επέκτασης, αναβάθμισης και προσαρμογής σε κάθε περίπτωση, όποτε αυτό απαιτείται.

IDMTEC Η εταιρεία μας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ​

Η ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας των συστημάτων και οι παρεχόμενες υπηρεσίες, είναι βασική παράμετρος των λύσεων της IDMTEC. Τα συστήματα της IDMTEC έχουν μελετηθεί, δοκιμαστεί και εγκατασταθεί σε χιλιάδες οργανισμούς και επιχειρήσεις παγκοσμίως. Κανένα προϊόν ή υπηρεσία δεν προσφέρεται αν δεν έχει πρώτα δοκιμαστεί και εγκατασταθεί αρκετές φορές. Με τις παρεχόμενες υπηρεσίες εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση και υψηλή λειτουργικότητα σε κάθε έργο.​

IDMTEC Η εταιρεία μας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ​

Επιτυχία μας είναι η ικανοποίηση των συνεργατών μας από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Γνωρίζουμε πως οι συνεργασίες μας δεν ολοκληρώνονται με την πώληση και την εγκατάσταση. Ακούμε τις ανάγκες, χτίζουμε δυνατές σχέσεις και προσφέρουμε ταχεία, άμεση και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, από την αρχή. Προσφέροντας τις κατάλληλες υπηρεσίες, μετατρέπουμε τα οικονομικότερα και πιο απλά συστήματα, σε εξειδικευμένα εργαλεία με υψηλή απόδοση.​

Εταιρική Ευθύνη και Συνείδηση

Στην IDMTEC χρησιμοποιούμε μεθόδους και εργαλεία με σεβασμό στο περιβάλλον και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν ακολουθούμε στρατηγικές ή κάνουμε χρήση εργαλείων και μεθόδων που προσβάλουν και θίγουν τα προσωπικά δεδομένα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Με σεβασμό στα δικαιώματα και τη νομοθεσία, εξασφαλίζουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων, επενδύουμε στην ψηφιακή ανάλυση και τον αυτοματισμό περιορίζοντας αυτά στο ελάχιστο και χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες για τη διασφάλιση και προστασία του ανθρώπινου παράγοντα.

Στηρίζουμε κάθε ενέργεια και προσπάθεια ανάπτυξης οικολογικής συνείδησης. Χρησιμοποιούμε υλικά με δυνατότητα ανακύκλωσής τους και μειώνουμε στο ελάχιστο δυνατό την κατανάλωση ενέργειας και τα αναλώσιμα υλικά. Ο εξοπλισμός που προσφέρουμε έχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά αλλά επίσης ελέγχεται ως προς την κατανάλωση ενέργειας που απαιτεί και την πιθανότητα που θα μπορούσε να προβεί επιβαρυντικό για το περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις δράσεις οικολογικής συνείδησης που συμμετέχουμε.

ΛΥΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προσφέρουμε τις απαραίτητες για εσάς υπηρεσίες και εξοπλισμό με βάση τις δικιές σας
ανάγκες, προδιαγραφές, απαιτήσεις. Συνεργάτης μας βρίσκεται διαθέσιμος να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Στηρίζουμε κάθε ενέργεια ευαισθητοποίησης και σεβασμού προς το περιβάλλον.
Ενημερωθείτε από την εταιρία μας σχετικά με τις δράσεις και τα προγράμματα οικολογικής συνείδησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.
IDMTEC Η εταιρεία μας