Χρήση του smartphone ως κάρτα πρόσβασης χρήστη

IDMTEC Suprema Mobile Access

Ταυτοποίηση χρηστών με τη χρήση κινητού

Η εφαρμογή Suprema Mobile Access επιτρέπει τη χρήση του smartphone ως κάρτα πρόσβασης και ωρομέτρησης σε εγκαταστάσεις με τα σχετικά συμβατά συστήματα για την ωρομέτρηση του προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης. Με τη χρήση του κινητού ως κάρτα, η πρόσβαση γίνεται ανέπαφα, ευκολότερα και ταχύτερα σε σχέση με τη χρήση άλλων καρτών, κωδικών ή άλλων μεθόδων. Προσφέρει πολύ μεγαλύτερα επίπεδα ασφάλειας στην εγκυρότητα ταυτοποίησης των χρηστών και υγειονομική προστασία καθώς η διαδικασία γίνεται ανέπαφα.

Ανέπαφη λύση αναγνώρισης με smartphone

Δεν απαιτείται η κατοχή κάρτας πρόσβασης του χρήστη, αρκεί το κινητό τηλέφωνο, με δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, BLE ή NFC και την εφαρμογή Suprema Mobile Access. Απλώς αγγίζουμε την εφαρμογή σε απόσταση μέχρι 10cm από τη συσκευή και ο χρήστης ταυτοποιείται. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα λειτουργίας χωρίς την ενεργοποίηση οθόνης του κινητού.

Διαδικτυακή, απομακρυσμένη διαχείριση

Όλη η διαδικασία διαχείρισης και έκδοσης διαπιστευτηρίων για τη χρήση του κινητού ως κάρτα πρόσβασης, γίνεται μέσω διαδικτύου, εύκολα και από οποιοδήποτε χώρο σε οποιαδήποτε στιγμή αυτό είναι απαραίτητο, από τον σχετικό αρμόδιο. Η “έκδοση” διαπιστευτηρίων ενεργοποιείται εύκολα με τη λήψη συνδέσμου μέσω e-mail.

Η χρήση του κινητού smartphone ως κάρτα πρόσβασης μειώνει τον κίνδυνο απώλειας και τα έξοδα συντήρησης του εξοπλισμού και τα έξοδα αγοράς/αντικατάστασης των φυσικών καρτών πρόσβασης.

Καθώς δεν πρόκειται για φυσική κάρτα, πρόκειται για λύση φιλική προς το περιβάλλον!!

Υψηλή τεχνολογία

Η εφαρμογή υποστηρίζει και BLE και NFC για πλήρη συμβατότητα με κάθε τύπου smartphone. Οι λειτουργίες αυτές λειτουργούν είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο (όπως επιθυμεί ο κάτοχος) για την επικοινωνία με τον αναγνώστη RFID. Με την τεχνολογία της Suprema η εφαρμογή Mobile Access αποτρέπει την ακούσια χρήση και λειτουργία ελέγχοντας την απόσταση επικοινωνίας με το BLE.

Συμβατότητα με παλαιότερες συσκευές

Η εφαρμογή Mobile Access μπορεί να επικοινωνήσει με παλαιότερες συσκευές με τη χρήση του Airfob Patch. Επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ συσκευών ανάγνωσης καρτών RF και καρτών πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας μετατρέποντας το σήμα Bluetooth σε σήμα κάρτας RF. Η πρωτοποριακή συσκευή patch-on φορτίζεται συλλέγοντας ενέργεια από σήματα πεδίου ραδιοσυχνοτήτων.

Σχετικά προϊόντα:

OM120
Μονάδα επέκτασης εισόδων με 12 εξόδους ρελέ, χρήση σε ανελκυστήρα μέχρι 192 ορόφους, 2 είσοδοι AUX, υποστηρίζει μέχρι 31 συσκευές σειριακά
CoreStation_1
Πίνακας Ελέγχου Πρόσβασης
με μεγάλη κρυπτογράφηση

Ταυτοποίηση χρηστών με
δακτυλικά αποτυπώματα, RFID

Κεντρική διαχείριση
500Κ χρήστες, 5M εγγραφές
TCP/IP, 4xRelays, 4xWG
Μέχρι 132 συσκευές
WM5000P5
Σύστημα περιπολίας, GSM και RFID, εποπτία σε πραγματικό χρόνο, μηνύματα Alarm, καταγραφή 60.000 κινήσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Suprema Mobile Access;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.