ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ

Ρολόι παρουσίας προσωπικού ΤC580

Το ρολόι παρουσίας προσωπικού ΤC580 αποτελεί μία πλήρως αξιόπιστη και σταθερή λύση για την ωρομέτρηση του προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης. Ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας λειτουργικό σύστημα και προσφέρει μία πληθώρα λειτουργιών, με στόχο την ταχύτερη και αποδοτικότερη διαχείριση της ωρομέτρησης και παρουσίας του προσωπικού, κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και δημόσιο οργανισμό.

Το τερματικό ΤC580 προσφέρει διαφορετικούς τρόπους ταυτοποίηση των χρηστών και διασύνδεσης με τον Η/Υ που βρίσκεται το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης, μεταξύ άλλων και σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi του φορέα. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αυτόνομο σύστημα χρονοπαρουσίας, καθώς διαθέτει έγχρωμη οθόνη, πληκτρολόγιο και θύρα USB για τη λήψη των απαραίτητων πληροφοριών. Το ΤC580 είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε στεγανό ή εσωτερικό χώρο.

Υψηλή τεχνολογία TC580

Η συσκευή ΤC580 διαθέτει υψηλής τεχνολογίας, αξιόπιστα εξαρτήματα για πολυετή χρήση, καθώς και οπτικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τελευταίας τεχνολογίας με πλήρη κρυπτογράφηση των δεδομένων αυτών. Ενσωματώνει επεξεργαστή Dual Core 1GHz, μνήμη 512MB και λειτουργικό Linux Web Server. Παρέχει τη δυνατότητα τροφοδοσίας μέσω δικτύου PoE, σύνδεση με Η/Υ μέσω κάρτας 3G/4G (προαιρετικά). Περιλαμβάνεται έγχρωμη οθόνη HD, ρελέ για τον έλεγχο πρόσβασης ή άλλες διασυνδέσεις, θύρα USB, κ.ά. Στη μνήμη της συσκευής αποθηκεύονται μέχρι και 10.000 χρήστες και 100.000 κινήσεις καταγραφής εισόδου – εξόδου. Σε κάθε χρήστη αντιστοιχούν μέχρι δύο δακτυλικά αποτυπώματα ή/και μία επαγωγική κάρτα ή/και ένα PIN (κωδικός πρόσβασης).

Ταυτοποίηση χρηστών TC580

Η ταυτοποίηση των χρηστών που είναι δηλωμένοι μπορεί να γίνει με τη χρήση μπρελόκ ή κάρτας προσωπικού (RFID) ή κωδικό πρόσβασης, ή δακτυλικά αποτυπώματα ή συνδυαστικά δύο από τις τρείς μεθόδους μαζί για μεγαλύτερη εγκυρότητα και ασφάλεια. Η συσκευή, ανταποκρίνεται με τα απαραίτητα ηχητικά και οπτικο-ακουστικά μηνύματα στο χρήστη σε κάθε περίπτωση επιτυχούς ταυτοποίησης και έγκρισης πρόσβασης στο χώρο ή αποτυχίας αναγνώρισης του χρήστη.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις TC580

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με Η/Υ για την κεντρική διαχείριση με το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης. Διαθέτει σύνδεση μέσω δικτύου TCP/IP, WiFi, USB, ή σειριακά. Ως συσκευή ελέγχου πρόσβασης, διαθέτει συνδέσεις με άλλες συσκευές, μεταξύ άλλων ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, ηλεκτροπύρο ή κυπρί, κουδούνι, μπουτόν εξόδου, σειρήνα παραβίασης συστήματος (tamper alarm), με πίνακα ελέγχου πρόσβασης με πρόσθετη κρυπτογράφηση για τη μέγιστη ασφάλεια, κ.ά.

Πρόσθετες λειτουργίες TC580

  • Ασφάλεια πρόσβασης και μεταβολής ρυθμίσεων της συσκευής
  • Προκαθορισμένοι χρόνοι εισόδου / εξόδου για τη διευκόλυνση των χρηστών
  • Ελάχιστες καλωδιώσεις για τον έλεγχο πρόσβασης, καμία για την ωρομέτρηση του προσωπικού
  • Είσοδος, έξοδος και έξι ακόμα πρόσθετες καταστάσεις κινήσεων
  • Υποστήριξη χρονικών ζωνών και ομαδοποίηση χρηστών για τον έλεγχο πρόσβασης
  • Προσωπική αναζήτηση των χρηστών για τις κινήσεις τους και την έκδοση αναφοράς
  • Κεντρική διαχείριση από το λογισμικό ή απευθείας στην συσκευή (αυτόνομη λειτουργία)
  • Δυνατότητα πρόσβασης στις εγγραφές σε πραγματικό χρόνο
  • Εμφάνιση ιδιωτικών και δημόσιων μηνυμάτων στο χρήστη

Σχετικά προϊόντα:

Crosschex_0
Λογισμικό ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων ANVIZ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ANVIZ TC580;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.