ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ

Ψηφιακό σύστημα M5 Plus

Οι συσκευές τύπου M5 Plus χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο πρόσβασης καθώς περιλαμβάνουν μια πληθώρα επιλογών εξωτερικών συνδέσεων για την ασφάλεια και τον έλεγχο εισόδου στο χώρο. Ωστόσο, χρησιμοποιείται αρκετά και ως ένα πλήρως ανθεκτικό βιομετρικό σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και δημόσιο οργανισμό, όπου απαιτείται εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο.

Το M5 Plus ταυτοποιεί τους χρήστες με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή/και κάρτα ή μπρελόκ και προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους διασύνδεσης του με το πρόγραμμα για την ωρομέτρηση προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης.

Υψηλή τεχνολογία M5 Plus

Η έκδοση Plus των συστημάτων Μ5, περιλαμβάνει λειτουργικό Linux Webserver, επεξεργαστή 1GHz Quick CPU, σύνδεση με τον Η/Υ που έχει το πρόγραμμα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού μέσω TCP/IP, ρελέ για τον έλεγχο πρόσβασης ή άλλες διασυνδέσεις, tamper alarm, κ.ά. Στη μνήμη της συσκευής καταχωρούνται μέχρι 3.000 χρήστες και 50.000 κινήσεις. Σε κάθε χρήστη αντιστοιχούν μέχρι δύο δακτυλικά αποτυπώματα ή/και μία επαγωγική κάρτα.

Ταυτοποίηση χρηστών M5 Plus

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στη συσκευή, αναγνωρίζονται από τη συσκευή με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή/και επαγωγική κάρτα. Η συσκευή ανταποκρίνεται με οπτικά και ακουστικά μηνύματα επιτυχούς ή μη ταυτοποίησης. Προαιρετικά, η συσκευή ελέγχου πρόσβασης M5 Plus , προσφέρεται και με Bluetooth Reader για ταυτοποίηση των χρηστών μέσω Bluetooth εφαρμογής από το SmartPhone.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις M5 Plus

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με Η/Υ για την κεντρική διαχείριση με το πρόγραμμα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού. Διαθέτει σύνδεση μέσω δικτύου TCP/IP και προαιρετικά με WIFI. Ως συσκευή ελέγχου πρόσβασης, προσφέρει συνδέσεις με άλλες συσκευές, μεταξύ άλλων ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, ηλεκτροπύρο ή κυπρί, μπουτόν εξόδου, σειρήνα παραβίασης συστήματος (tamper alarm), με πίνακα ελέγχου πρόσβασης με πρόσθετη κρυπτογράφηση για τη μέγιστη ασφάλεια, κ.ά.

Πρόσθετες λειτουργίες M5 Plus

  • Κεντρική διαχείριση από το λογισμικό, μέσω του Webserver ή απευθείας στην συσκευή (αυτόνομη λειτουργία)
  • Δυνατότητα πρόσβασης στις εγγραφές σε πραγματικό χρόνο 

Σχετικά προϊόντα:

Crosschex_0
Λογισμικό ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων ANVIZ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ANVIZ M5 Plus;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.