ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ

Ψηφιακό σύστημα M3 PRO

Οι συσκευές τύπου M3 PRO χρησιμοποιούνται κυρίως για τον έλεγχο πρόσβασης καθώς η αδιάβροχη και αντιβανδαλιστική κατασκευή τους, επιτρέπει την εγκατάσταση σε εξωτερικό χώρο, αλλά επίσης, περιλαμβάνουν μια πληθώρα επιλογών εξωτερικών συνδέσεων για την ασφάλεια και τον έλεγχο εισόδου στο χώρο. Ωστόσο, χρησιμοποιείται αρκετά και ως ένα πλήρως ανθεκτικό βιομετρικό σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού, κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και δημόσιο οργανισμό.

Υψηλή τεχνολογία M3 PRO

Το M3 PRO, περιλαμβάνει λειτουργικό Linux Webserver, σύνδεση με τον Η/Υ που έχει το πρόγραμμα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού μέσω TCP/IP, ρελέ για τον έλεγχο πρόσβασης ή άλλες διασυνδέσεις, φωτιζόμενο LED πληκτρολόγιο αφής (touch), tamper alarm, κ.ά. Στη μνήμη της συσκευής καταχωρούνται μέχρι 10.000 χρήστες και 100.000 κινήσεις.

Ταυτοποίηση χρηστών M3 PRO

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στη συσκευή, αναγνωρίζονται από τη συσκευή με τη χρήση επαγωγικής κάρτας προσωπικού ή μπρελόκ, είτε με τη χρήση κωδικού PIN, είτε συνδυασμό κάρτας και κωδικού για μεγαλύτερη ασφάλεια και εγκυρότητα. Η συσκευή ανταποκρίνεται με οπτικά και ακουστικά μηνύματα επιτυχούς ή μη ταυτοποίησης. Προαιρετικά, η συσκευή ελέγχου πρόσβασης M3 PRO, προσφέρεται και με Bluetooth Reader για ταυτοποίηση των χρηστών μέσω Bluetooth εφαρμογής από το SmartPhone.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις M3 PRO

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με Η/Υ για την κεντρική διαχείριση με το πρόγραμμα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού. Διαθέτει σύνδεση μέσω δικτύου TCP/IP και προαιρετικά με WIFI. Ως συσκευή ελέγχου πρόσβασης, προσφέρει συνδέσεις με άλλες συσκευές, μεταξύ άλλων ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, ηλεκτροπύρο ή κυπρί, μπουτόν εξόδου, σειρήνα παραβίασης συστήματος (tamper alarm), με πίνακα ελέγχου πρόσβασης με πρόσθετη κρυπτογράφηση για τη μέγιστη ασφάλεια, κ.ά.

Πρόσθετες λειτουργίες M3 PRO

  • Κεντρική διαχείριση από το λογισμικό, μέσω του Webserver ή απευθείας στην συσκευή (αυτόνομη λειτουργία)
  • Δυνατότητα πρόσβασης στις εγγραφές σε πραγματικό χρόνο

Σχετικά προϊόντα:

Crosschex_0
Λογισμικό ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης, συστημάτων ANVIZ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ANVIZ M3 Pro;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.