ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ

Ρολόι παρουσίας προσωπικού VF30 PRO

Το σύστημα ελέγχου εισόδου-εξόδου του προσωπικού VF30 PRO περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς τεχνολογία για την ωρομέτρηση προσωπικού και τον έλεγχο πρόσβασης σε φυλασσόμενο χώρο. Ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας λειτουργικό σύστημα και προσφέρει μία πληθώρα λειτουργιών, με στόχο την ταχύτερη και αποδοτικότερη διαχείριση της ωρομέτρησης και παρουσίας του προσωπικού, κατάλληλο για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και δημόσιο οργανισμό.

Προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους ταυτοποίησης των χρηστών και σύνδεσης με το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης. Η συσκευή χρησιμοποιείται είτε ως αυτόνομο ρολόι ελέγχου του χρόνου παρουσίας και ελέγχου εισόδου-εξόδου, είτε σε σύνδεση με το πρόγραμμα για κεντρική διαχείριση.

Υψηλή τεχνολογία VF30 PRO

Το τερματικό VF30 PRO κατασκευάζεται με αξιόπιστα ηλεκτρονικά συστήματα για πολυετή και διαχρονική χρήση. Ενσωματώνει Linux Webserver, επεξεργαστή 1GHz Quick CPU, επιλογές διασύνδεσης με τον Η/Υ που έχει το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού μέσω TCP/IP, τροφοδοσία PoE, καθώς και οπτικό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch Active Sensor τελευταίας τεχνολογίας με πλήρη κρυπτογράφηση των δεδομένων αυτών. Περιλαμβάνεται έγχρωμη οθόνη HD, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, tamper alarm, ρελέ για τον έλεγχο πρόσβασης ή άλλες διασυνδέσεις. Στη μνήμη της συσκευής καταχωρούνται μέχρι 3.000 χρήστες και 100.000 κινήσεις καταγραφής εισόδου – εξόδου. Σε κάθε χρήστη αντιστοιχούν μέχρι δύο δακτυλικά αποτυπώματα ή/και μία επαγωγική κάρτα ή/και ένα PIN (κωδικός πρόσβασης).

Ταυτοποίηση χρηστών VF30 PRO

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες στη συσκευή, αναγνωρίζονται από τη συσκευή με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων ή/και επαγωγική κάρτα και μπρελόκ ή/και κωδικό PIN (συνδυαστικά δύο από τις τρείς μεθόδους μαζί για μεγαλύτερη εγκυρότητα και ασφάλεια). Η συσκευή, ανταποκρίνεται με τα απαραίτητα ηχητικά και οπτικο-ακουστικά μηνύματα στο χρήστη σε κάθε περίπτωση επιτυχούς ταυτοποίησης και έγκρισης πρόσβασης στο χώρο ή αποτυχίας αναγνώρισης του χρήστη.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις VF30 PRO

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα με Η/Υ για την κεντρική διαχείριση με το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης. Διαθέτει σύνδεση μέσω δικτύου TCP/IP, miniUSB ή σειριακά και προαιρετικά WIFI. Ως συσκευή ελέγχου πρόσβασης, προσφέρει συνδέσεις με άλλες συσκευές, μεταξύ άλλων ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά, ηλεκτροπύρο ή κυπρί, κουδούνι, μπουτόν εξόδου, σειρήνα παραβίασης συστήματος (tamper alarm), με πίνακα ελέγχου πρόσβασης με πρόσθετη κρυπτογράφηση για τη μέγιστη ασφάλεια, κ.ά.

Πρόσθετες λειτουργίες VF30 PRO

  • Ασφάλεια πρόσβασης και μεταβολής ρυθμίσεων της συσκευής
  • Προκαθορισμένοι χρόνοι εισόδου / εξόδου για τη διευκόλυνση των χρηστών
  • Ελάχιστες καλωδιώσεις για τον έλεγχο πρόσβασης, καμία για την ωρομέτρηση του προσωπικού

Σχετικά προϊόντα:

OM120
Μονάδα επέκτασης εισόδων με 12 εξόδους ρελέ, χρήση σε ανελκυστήρα μέχρι 192 ορόφους, 2 είσοδοι AUX, υποστηρίζει μέχρι 31 συσκευές σειριακά
CoreStation_1
Πίνακας Ελέγχου Πρόσβασης
με μεγάλη κρυπτογράφηση

Ταυτοποίηση χρηστών με
δακτυλικά αποτυπώματα, RFID

Κεντρική διαχείριση
500Κ χρήστες, 5M εγγραφές
TCP/IP, 4xRelays, 4xWG
Μέχρι 132 συσκευές
WM5000P5
Σύστημα περιπολίας, GSM και RFID, εποπτία σε πραγματικό χρόνο, μηνύματα Alarm, καταγραφή 60.000 κινήσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ANVIZ VF30 Pro;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.