Βιομετρικός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και καρτών

Έλεγχος Πρόσβασης και Ωρομέτρηση Προσωπικού

Η συσκευή BioEntry P2 χρησιμοποιείται ως αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων και επαγωγικών καρτών σε εφαρμογές ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού. Είναι κατασκευασμένη με τελευταίας τεχνολογίας γρήγορους αλγόριθμους για την ταυτοποίηση των χρηστών, βασισμένο στην πλατφόρμα ασφάλειας της Suprema.

Υψηλή τεχνολογία

Το BioEntry P2 διαθέτει τελευταίας γενιάς βιομετρικό αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και αναγνώστη καρτών διπλής συχνότητας, συμβατός και με Mobile Access κάρτα (μέσω NFC). Περιλαμβάνει επεξεργαστή 1GHz. Στη μνήμη του καταχωρούνται μέχρι 10.000 χρήστες και 1.000.000 εγγραφές/κινήσεις.

Ταυτοποίηση χρηστών

Προσφέρονται εναλλακτικοί τρόποι αναγνώρισης των χρηστών μέσω διαφορετικών τεχνολογιών κάρτας και μέσω κινητού NFC, με δακτυλικά αποτυπώματα.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις

Οι συσκευές BioEntry P2 συνδέονται με το πρόγραμμα ωρομέτρησης προσωπικού και ελέγχου πρόσβασης μέσω δικτύου TCP/IP. Περιλαμβάνουν έξοδο πρωτόκολλου Wiegand και σειριακή RS485, ρελε COM/NO/NC για σύνδεση με εξοπλισμό ελέγχου πρόσβασης (ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, μπουτόν εξόδου, πίνακα πρόσβασης, κ.ά.) ή άλλα συστήματα και συσκευές, δυνατότητα σύνδεσης με το Secure I/O.

Σχετικά προϊόντα:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Suprema BioEntry P2;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.