ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Πίνακας ελέγχου πρόσβασης SC011

Ο πίνακας ελέγχου πρόσβασης είναι κατάλληλος για χρήση με τα αντίστοιχα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, τερματικά ωρομέτρησης προσωπικού και αναγνώστες. Δεν λειτουργεί με άλλα τερματικά και συστήματα του εμπορίου καθώς περιλαμβάνει εργοστασιακό, κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο επικοινωνίας με τα τερματικά. Χρησιμοποιείται για την εξασφάλιση του ελέγχου πρόσβασης σε μία είσοδο-έξοδο.

Υψηλή ασφάλεια SC011

Η κατασκευή του και ο τρόπος ρύθμισης, καθιστούν τον πίνακα SC011, την εγκυρότερη λύση για τον έλεγχο πρόσβασης σχετικά με την ασφάλεια που προσδίδει. Η επικοινωνία του με τις συσκευές γίνεται κατά την εγκατάστασή του και έπειτα καμία νέα συσκευή, ακόμα και ίδιου τύπου, δεν δύναται να επικοινωνήσει με τον πίνακα. Για τη σύνδεση με νέες συσκευές απαιτείται επαναπρογραμματισμός του πίνακα, διαδικασία ανέφικτη χωρίς την φυσική και άμεση πρόσβαση στον πίνακα SC011.

Διαθέσιμες διασυνδέσεις SC011

Ο πίνακας συνδέεται με τις συσκευές ταυτοποίησης των χρηστών με κρυπτογραφημένο πρωτόκολλο επικοινωνίας. Λαμβάνοντας σήμα από τους αναγνώστες επιτυχούς ταυτοποίησης του χρήστη, διαχειρίζεται το σύστημα κλειδώματος (ηλεκτρομαγνήτη, ηλεκτροπύρο, κυπρί) ή άλλα περιφερειακά, από το ενσωματωμένο ρελέ. Επίσης, δύναται να τροφοδοτεί τα τερματικά για την προστασία τους από τις διακυμάνσεις του ρεύματος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ANVIZ SC011;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.