πλακέτα για τον έλεγχο πρόσβασης για αναγνωστες wiegand

Οι πλακέτες ελέγχου πρόσβασης MAC χρησιμοποιούνται για λύσεις κεντρικής διαχείρισης κυρίως για εφαρμογές ελέγχου πρόσβασης αλλα και για την βασική, απλή καταγραφή της παρουσίας εργαζομένων με κάρτα ή μπρελόκ RFID.

Αποτελεί περιφερειακό εξοπλισμό με τον οποίο, αναγνώστες και αυτόνομα (standalone) συστήματα, μετατρέπονται σε τερματικά ελέγχου πρόσβασης με κεντρική διαχείριση και καταγραφή σε λογισμικό.

Προσδίδουν μία μεγαλύτερη ασφάλεια αντίστοιχα με άλλες αυτόνομες λύσεις και συστήματα, καθώς η διαχείριση και ταυτοποίηση των χρηστών γίνεται απο τον πίνακα και όχι απο τη συσκευή τοπικά. Οι συνδεδεμένες συσκευές χρησιμοποιούνται ως αναγνώστες καρτών και μπρελόκ RFID και η διαχείριση των διαπιστευτηρίων γίνεται απο το σχετικό εργοστασιακό πρόγραμμα ελέγχου πρόσβασης.

Οι πίνακες ελέγχου πρόσβασης MAC διατίθενται σε εναλλακτικές εκδόσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη δομή που πρόκειται να εγκατασταθούν. Διατίθονται για τον έλεγχο μίας πόρτας (είσοδο και έξοδο), για δύο πόρτες (εισόδους και εξόδους) ή για τέσσερις πόρτες (είσοδο μόνο). Όλες οι εκδόσεις του πίνακα MAC, περιλαμβάνουν συνδεση Wiegand με τους αναγνώστες καρτών, ρελέ και μπουτόν εξόδου για κάθε πόρτα που υποστηρίζουν.

Σχετικά προϊόντα:

K-Series EM-W
Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης
αυτόνομης λειτουργίας

Αδιάβροχο, αντι-βανδαλιστικό
Αναγνώριση RFID, PIN

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
Διασυνδέσεις Wiegand, Relay
Μνήμη 2.000 χρηστών
Σύνδεση και σε πίνακα MAC
RF01
Αναγνώστης καρτών RFID
για έλεγχο πρόσβασης

Αδιάβροχο, ανθεκτικό
Αναγνώριση RFID

Διασυνδέσεις Wiegand
για πίνακα ελέγχου πρόσβασης
Διαχείριση από πίνακα MAC
Δεν θέλει προγραμματισμό

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το MAC Board;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.