ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

IDMTEC ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ SBOARD-II WIFI

Πίνακας για τον έλεγχο πρόσβασης με WIFI επικοινωνία και εφαρμογή κινητού για τη χρήση του. Ο πίνακας SBOARD είναι μικρών διαστάσεων και περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές για πρόσθετες λειτουργίες (συναγερμού, θερμοστάτη, φώτων, κ.ά.). Έχει χωρητικότητα μέχρι 2.000 χρηστών και προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης αναγνώστη RFID για επαγωγικές κάρτες ελέγχου εισόδου ή μπρελόκ ή κωδικού πρόσβασης PΙΝ. Διαθέτει 2 επαφές ρελε, 1 επαφή πόρτας και 2 εξόδους ειδοποίησης alarm, εφαρμογή κινητού SmartHome WIFI Control.

IDMTEC ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ D3

Το σετ ελέγχου εισόδου D3 περιλαμβάνει κάθε απαραίτητο εξοπλισμό για ένα βασικό, ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου εισόδου-εξόδου. Αποτελεί ένα εντελώς αυτόνομο (standalone) ασύρματο σύστημα με μπαταρίες, με μεγάλη ασφάλεια στην επικοινωνία των περιφερειακών του και δυνατότητα επέκτασης με επαγωγικές κάρτες ή μπρελόκ και μέχρι 14 περιφερειακά συστήματα, τηλεχειριστήρια (controls), πρόσθετα μπουτόν εξόδου, κ.ά. Στη μνήμη του ασύρματου πληκτρολογίου καταχωρούνται μέχρι 500 χρήστες και οι μπαταρίες διαρκούν μέχρι 10.000 ανοίγματα του ηλεκτροπύρου. Ωστόσο, ηχητική ειδοποίηση ενημερώνει για τη χαμηλή τάση, πριν την εξάντληση των μπαταριών. Στο σετ περιλαμβάνονται: ασύρματη κλειδαριά, ασύρματο πληκτρολόγιο και ασύρματο μπουτόν εξόδου.

IDMTEC ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΙΣΟΔΟΥ D4

Το kit ελέγχου πρόσβασης D4 λειτουργεί αυτόνομα, ασύρματα με την υποστήριξη μπαταριών σε όλα τα περιφερειακά του. Αποτελείται από ασύρματο πληκτρολόγιο για την εισαγωγή PIN για την ταυτοποίηση των χρηστών και τον έλεγχο εισόδου, ηλεκτροπύρο κλειδώματος, κατάλληλο για χρήση σε γυάλινη πόρτα και ασύρματο μπουτόν εξόδου. Το ασύρματο σύστημα ελέγχου εισόδου D4 δέχεται μέχρι και 14 περιφερειακά για επέκταση (π.χ. μπουτόν εξόδου, τηλεχειριστήρια, κ.ά.) και επίσης παρέχει ηχητικές ειδοποιήσεις πριν την εξάντληση των μπαταριών για την έγκαιρη αντικατάστασή τους. Στη μνήμη του ασύρματου πληκτρολογίου καταχωρούνται μέχρι 500 χρήστες και οι μπαταρίες διαρκούν μέχρι 10.000 ανοίγματα του ηλεκτροπύρου. Στο σετ περιλαμβάνονται: ασύρματη κλειδαριά, ασύρματο πληκτρολόγιο και ασύρματο μπουτόν εξόδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει
μαζί σας το συντομότερο.

IDMTEC ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ